Hjem / Liwas / Tænker du på at blive frivillig i afrika? Så se her

Tænker du på at blive frivillig i afrika? Så se her

Hvis man ønsker at blive frivillig i afrika, kan man med fordel vælge at tage et år på Zanzibar Højskolen. Højskolen giver mulighed for at være frivillig i udlandet, hvor man får mulighed for at arbejde med de lokale og se hvordan de bor. Afrika er et stort kontinent, som er meget spændende og har meget at give, derfor er der mange der ønsker at rejse dertil. Mange vælger frivillig arbejde i Afrika, da der også mange forskellige muligheder der. På højskolen får du også mulighed for at møde kulturen og lære mere om de mennesker i området.

Spændende oplevelser i Afrika

Afrika er et meget spændende sted, hvor man kan opleve meget. Højskolen befinder sig i Tanzania, hvor der også sker meget. Det giver frivillige mulighed til at møde et nyt kultur og lære af det. Hvis man ønsker at blive frivillig Afrika, kan man med fordel tage på Zanzibar højskole, hvor man kan få mange forskellige og spændende oplevelser. Der er mange forskellige projekter i gang, derfor kan man blive en del af forskellige slags frivillig arbejde Afrika. Der er mange muligheder til alle.

De forskellige projekter

Hvis man ønsker at blive frivillig i udlandet, kan man med fordel tage på Zanzibar højskole, hvor man kan blive en del af forskellige projekter. Højskolen fokuserer meget på kreativ udvikling, undervisning af børn og unge og kulturudveksling. Derfor er der også mange projekter udviklet inden for de områder. Man kan bl.a. blive en del af sportsgrupper, engelsk undervisning, landsbybiograf, ung til ung, legegrupper og journalisterne. Der er mange muligheder og noget til alle interesser. Det er et godt sted at være, hvis man ønsker at være en del af frivillig arbejde i udlandet.

Mange muligheder

Hvis man ønsker at være en del af frivillig arbejde, er der mange muligheder på Zanzibar højskole. Man kan være en del af at hjælpe andre og lære af dem. Hvis man ønsker at læse mere omkring det, kan man med fordel bruge hjemmesiden.

Se også

Få den helt rette pris for din bolig

Når man står og skal skaffe sig af med boligen, kan det alt andet lige …