Hjem / Hus og have / Renovering af gulvet på en weekend

Renovering af gulvet på en weekend

For mange virksomheder er det en udfordring, at få renoveret deres industrigulve, da dette ofte betyder, at man bliver nødt til at holde lukket under renoveringen. OL Industrigulve kan imidlertid udføres fra start til slut henover en weekend, således at den daglige produktion eller handel påvirkes mindst muligt. De hurtighærdende produkter tillader, at de nyrenoverede industrigulve kan ibrugtages allerede efter 1-2 dage.

Læs mere her

Valg af industribelægning afhænger dels af krav til gulvets funktionelle egenskaber som eksempelvis slid, trækstyrke, jævnhed og dels af forholdene: underlagets egenskaber, omgivelsernes temperatur, fugt mm, og endelig topbelægning.

Et OL industrigulv leveres i typer, der tilgodeser særskilte kvalitetsbehov afhængig af let, middelsvær eller tung industri. Et gulv i et showroom med moderat belastning kræver eksempelvis ikke samme styrke som et højlager med mekanisk og rullende belastninger fra køretøjer og maskiner.
OL Industrigulve er selvnivellerende tyndpudsafretning med høj styrke og minimal lagtykkelse. Som navnet indikerer egner industrigulvene sig særligt til områder med høj belastning ? fra det lille intime værksted til 10.000 m2 store parkeringshuse og højlagre. Produkterne er cementbaserede og fugtskadestabile og gulvene afleveres efter brancheorganisationen GSO´s gældende retningslinjer for rethed, dvs. +/- 2,0 mm på en 2 meter retskinne. Faldopbygning er også mulig.

Funktionskrav

OL Industrigulve honorer de meget høje krav til slidmodstand og jævnhed, som stilles til gulve i produktions- og industrivirksomheder, og modstår også tung rullende belastning. Samtidig med at det opfylder de mest udfordrende funktionskrav, kan industrigulvets overflade og udtryk designes, så det passer til og understøtter virksomhedens visuelle identitet.

Se også

Hurtig bestilling af Badebro igennem nettet

Står man og mangler en atypisk ting som en Badebro, kan det også være meget …