Hjem / Hus og have / Middelfart – den grønne vækstkommune

Middelfart – den grønne vækstkommune

Salg af hus i Middelfart

Søger du en ejendomsmægler, og har planer om et boligsalg i Middelfart, er Realmæglerne Middelfart et rigtig godt bud. Mæglerne er uddannede og professionelle, og lokalt forankret i Middelfart, og varetager vurderinger og salg af alle typer ejendomme i kommunen. Alle er bosat og lokalkendte i Middelfart Kommune, og søger ikke at være byens største, men byens bedste ejendomsmægler.

Salg af hus

Siden 2007 har Middelfart Kommune satset benhårdt på grøn vækst. Det handler om at bevare de dejlige omgivelser og tage ansvar for natur, miljø og klima. Visioner og strategier skaber først værdi, når de omsættes til handling, og i Middelfart er vi kendt for at gå foran og føre tankerne ud i livet.

Naturen omkring Lillebælt er helt unik. Vand, strand og skov inviterer til et væld af aktiviteter og fysisk udfoldelse. Af særlige aktiviteter kan bl.a. nævnes Hindsgavl dyrehave, Bridgewalking og dykkerfaciliteter i særklasse.

Nærområdet omkring Middelfart Kommune omfatter hele Trekantsområdet og Odense. Her åbner sig yderligere tilbud inden for kultur og jobmuligheder.

Ønsker du at flytte til Middelfart Kommune, eller har du spørgsmål til alle du mange tilbud kommunen tilbyder, bør du kontakte Bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller på mail AnneMarie.Klausen@middelfart.dk Hun vil helt sikkert kunne hjælpe dig og byder også gerne på en kop kaffe.

Bæredygtighed og klimavenlige løsninger står højt på prioritetslisten i Middelfart Kommune – også helt ude i de små lokalsamfund.

Mange gode tiltag er allerede sat i søen i samarbejde med ildsjælene rundt omkring i landsbyerne i Middelfart Kommune – men der er meget mere på vej.

Hvis du vil vide mere om Middelfart Kommunes indsats for bæredygtighed og klimavenlige løsninger, finder du meget relevant information her: https://baeredygtigelokalsamfund.middelfart.dk/

Se også

Nybyg

Er man interesseret i at se nærmere på det spændende udvalg indenfor Nybyg, så kan …