Hjem / Sport og friluftsliv / Karsberg – rekruttering og headhunting

Karsberg – rekruttering og headhunting

Læs mere
KARSBERG rekruttering og headhunting er et rekrutteringsbureau, der vægter åbenhed, grundighed, hård arbejde og ærlighed højt. Dette er i følge bureauet vejen til succes. Rekrutterings bureauet er et
moderne rekrutterings bureau med fokus på at skabe værdi for deres kunder.
Virksomheden arbejder stærkt på at videreudvikle sig som en god virksomhed. Herudover bestræber medarbejderne sig på at videreudvikle sig som mennesker.

Karsberg rekruttering og headhunting arbejder for, at deres kunder de er i kontakt med, og ligeledes de kandidater, de er i kontakt med, har en sparrings- og samarbejdspartner i dem. Det gør virksomheden, fordi virksomheden tror på at alle får mest ud af at arbejde sammen om at nå i mål og ikke blot det enkelte individ alene, og fordi karsberg rekruttering og headhunting fuldt og fast tror på, at det er vigtigt at bestræbe sig på langvarige relationer til både kunder samt kandidater.

Hos virksomheden gør man desuden meget ud af at forstå den situation kunden eller kandidaten er havnet i, samt deres behov og de værdier de står indefor. På denne måde tilfører karsberg rekruttering og headhunting værdi til deres kunders virksomhed og kandidaternes karrierevalg.

Man må sige, at Karsberg rekruttering og headhunting har en særdeles bred erfaring med rekruttering af både ledere og specialister, men de er virkelig også meget gode til at løse diverse opgaver inden for andre funktioner, hvis deres kunder nu skulle efterspørge dette.

Blot for at nævne nogle opgaver som kunder har efterspurgt, har virksomheden blandt andet løst opgaver inden for følgende områder: administration, økonomi, markedsføring, kommunikation, IT, indkøb, logistik, salg, kvalitet, HSE samt ingeniører og teknikere. Så der er altså mange forskellige opgaver virksomheden kan løse.
Har man som virksomhed brug for karsberg rekruttering og headhuntings hjælp, kan man blot henvende sig til virksomheden ved at klikke her: Læs mere

Se også

Få erhvervet dig et nyt speedbådskørekort her

Står man og skal have fornyet sit speedbådskørekort, er der god mulighed for at få …