Hjem / Liwas / Gør din virksomhed konkurrencedygtig med læring

Gør din virksomhed konkurrencedygtig med læring

Det er vigtigt at virksomhedens medarbejdere er up to date

Det har altid været og vil også i fremtiden være vigtigt at virksomheder er konkurrencedygtige indenfor deres felt hvis de ønsker at holde virksomheden kørerende. Derfor er det også vigtigt at ens medarbejdere er up to date med alt det nye indenfor det fagområde som medarbejderne arbejder med da de derved har større muligheder for at sikre at ens virksomhed forholder sig konkurrencedygtig. Med kurser og læring fra Learningbank.dk er man sikret at ens medarbejdere er helt med på hvad der er vigtigt at vide. Undervisningen og læringen foregår ud fra blended learning som vil blive forklaret senere.

Det smarte ved e-læring

Der er rigtig mange fordele ved e-læring og det er stadig svært for mange virksomheder at forstå at dette kan lade sig gøre. En af de mange fordele ved e-læring er at det er hurtigt og nemt da man ikke behøver at forlade arbejdet eller også så er det noget som man kan gøre derhjemme. Derudover kan e-læring bruges til at uddanne og træne ansatte som endnu ikke er trådt i arbejde endnu og derved kan både den nye medarbejder og der hvor personen skal arbejde nyde godt af det at personen allerede inden jobbet er klædt godt på.

Hvad er blended learning?

blended learning er en kombination af e-læring (e-learning) og “face to face” træning. En af de store fordele ved blended learning er at den ikke har store omkostninger for ens virksomhed og den er også med til at forbedre ens ansattes læringsresultater. Da meget af læringen foregår online betyder det også at man nemt kan få resultater fra de forskellige ansatte og se hvordan de klare sig i udviklingsfasen.

Læs meget mere på learningbank.dk

Man kan læse meget mere på learningbank.dk omkring de forskellige produkter som learningbank tilbyder. Ønsker man yderligere information end hvad der kan findes på learningbank.dk så er man altid velkommen til at kontakte learningbank på telefon.

Se også

Lån til køb af bolig

Boliglån Har I længe gået med tanker om at købe bolig, og har også taget …