Hjem / Boligindretning / Få dig en unik Kim Larsen plakat

Få dig en unik Kim Larsen plakat


Er du på udkig efter trendy vægudsmykning til din bolig, kan det godt betale sig at kigge efter plakat køb online.

Hos X-tension finder du unikke, humoristiske og smukke plakater og tryk, som man ikke finder magen til andre steder.

X-tensions plakater og billeder er fulde af humor og skønne visuelle udtryk, og som regel kommer de med ord og sætninger der altid rammer spot on. Således bliver der ?talt? gennem billederne, og bliver på den måde meget vedkommende og spændende. Det er ikke billeder og plakater man bare hænger anonymt op, det er derimod noget man ikke kan undgå at lægge mærke til.

Flabelagtige Kim Larsen

Kim Larsen var en sanger som alle kendte, og hvis du – som vel nærmest alle andre danskere -, var vild med Gavflaben, så er det da oplagt at få en superflot plakat med ham. Plakat Kim Larsen fås med forskellige baggrunde, og billedet er Kim Larsens ikoniske profil, med den allestedsnærværende cigaret i mundvigen. Det er nok sådan mange af os husker Larsen allerbedst. Fantastiske Larsen, Flaben Larsen. Plakaterne er en grafisk hyldest til Kim Larsen, og mon ikke både du selv og dem der kommer i dit hjem, vil dvæle ved denne plakat og mindes alle de gode stunder man har haft, med den store folkesangers musik i baggrunden.


X-tension laver mange andre plakat design, her kan bl.a. nævnes en serie med skøn humor, som rummer billeder der nok skal få smiles frem hos dine gæster. Der er også de unikke grafiske fortolkninger af “Ægget”, “Koglen” og “Svanen”, som både er fulde af humor men også smukke i deres udtryk og vil passe så flot ind i en moderne boligstil.

Kig forbi X-tension’s webside, og bliv inspireret. De har en stor og flot webshop hvor du kan se alle deres superflotte plakater og billeder, så det er bare at hente en kop kaffe og hyg dig mens du shopper efter dit nye vægkunst.

Se også

Find fede industrilamper hos Møbelmutter

Er du også bare helt vild med en industriel og rå stil, og leder efter …