Hjem / Liwas / Derfor skal du prøve flexleasing

Derfor skal du prøve flexleasing

Hvis du ikke lige umiddelbart er tændt på ideen med at købe en bil. Så kunne det være, at du skulle kigge på alternativerne. For dem er der nemlig også nogle af. Det kunne for eksempel være flexleasing eller splitleasing. Hvis du klikker dig ind på hjemmesiden Specialcars.dk, kan du finde mere information omkring de forskellige muligheder, som du har. Her kan du for eksempel læse mere omkring hvad er flexleasing og så videre.

Gør det nemmere for dig at få en bil

Hvis du ikke er i den situaiton, at du kan gå ud og købe en bil. Så kunne det være, at du i stedet for skulle kigge på muligheden for flexleasing. For der er nemlig ikke de samme udgifter ved denne løsning, og derfor er der også flere, som kan komme i nærheden af sådan en ordning. Det samme gælder hvis man vælger splitleasing i stedet for.

Dyrere biler end du kan købe

En anden fordel der er ved flexleasing er også, at du kan lease biler, der er en del dyrere, end dem du kan købe. Fordi udgifterne ikke er de samme, og fordi man får nogle andre fradrag ved at lease en bil. Så kan man altså lease sig til biler, som er en del dyrere, end dem det ville være muligt for en at købe.

Kom i gang allerede med det samme

Hvis man vil, så kan man kome i gang med splitleasing eller hvad man vælger med det samme. Det kræver ikke man klik, og så er man i gang på hjemmesiden. Så det handler bare om, at man skal klikke på linket, som man finder længere oppe i denne artikel.

Få fat i drømmebilen

Det kan være, at muligheden med splitleasing ligefrem gør det muligt for en, at få fat i drømmebilen. Den havde man måske aldrig fået råd til, hvis man skulle købe den. Men nu hvor man kan lease over en kortere periode, er det måske lige pludselig muligt for en.

Se også

Lån til køb af bolig

Boliglån Har I længe gået med tanker om at købe bolig, og har også taget …